TESA

TESA

TESA

Presentarà el seu nou disc, el segon en solitari després del seu disc debut AL-Tesa (2017). El mateix està gravat i mesclat a Atomic Studio (Ondara) amb Mark Dasousa. Els fonaments d’aquest disc són molt pareguts a l’anterior i podem dir que es basa en la cultura d’arrel valenciana, en el feminisme i la festa. Cançons com «Rabia» posicionen a l’artista en contra del creixent feixisme, mentre que altres com «Pussy Power» o «T’enteras?» són de caràcter feminista amb una ferma defensa de la igualtat entre dones i homes. En aquest treball ha recorregut a ritmes llatins i afros amb diferents finalitats, destacant en aquesta línia la cançó de «Candela» que dedica als seus pares. Tampoc falten les instrumentals electròniques com és el cas de «La cultura del jo»; un tema que vol reflectir l’individualisme i hedonisme imperants actual.
En aquest treball han participat activament Andrae i Eryfukksia. Ambdues acompanyen a Tesa en els directes i cada vegada van prenent més pes dintre del grup. Tampoc podia faltar la col·laboració de Loren D tant en instrumentals com en alguns scratches. Aquest reconegut dj valencià és el mateix que l’hi ha acompanyat en les anteriors gires i seguirà fent-ho en aquesta.
Tesa ens mostra un ric univers de sabors i sons propers que junt la seua força dalt de l’escenari no deixarà indiferent a ningú.

Font: Suport Produccions