Els qui som

La direcció del nostre lloc web és: http://primafest.es.

Política de privacitat

 

A través d’aquesta pàgina web no es recaven dades de caràcter personals dels usuaris sense el seu consentiment ni se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d’oferir el millor servei, i amb l’objectiu de facilitar l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, en nombre de visites, així com l’activitat dels visitants i la freqüència d’utilització. A aquests efectes, PRIMAFEST:ES utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d’Internet.

PRIMAFEST no utilitza cookies per a arreplegar informació dels usuaris ni registra les adreces IP d’accés, i és que únicament les utilitzem per assegurar que es done la millor experiència a l’usuari en el lloc web.

Aquest portal, del que és titular PRIMAFEST, conté enllaços a correus electrònics i webs de tercers, pel que les polítiques de privacitat i el tractament de les dades que es realitze per ells és totalment aliena a PRIMAFEST.

 

Avís legal

El titular d’aquest portal és PRIMAFEST. amb DNI 52724011F

 
 

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis, així com els logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix són propietat de PRIMAFEST i estan protegits pels corresponents drets.

 
 

Reproducció de Continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats al portal excepte amb autorització expressa dels propietaris.

 

Responsabilitat dels continguts

PRIMAFEST no es fa responsable de la legalitat d’altres portals web de tercers a què es puga accedir des d’aquesta web i tampoc no respon per la legalitat dels portals vinculats o enllaçats a aquest portal.

PRIMAFEST es reserva el dret de realitzar canvis en el portal web sense emetre avís previ, amb l’objectiu de mantenir la informació actualitzada, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats.

PRIMAFEST no serà responsable del de l’us que terces puguen fer de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o perdudes econòmiques que, de forma directa o indirecta, produïsquen o puguen produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per la citada informació.